Britanski jutjuber prerušen kao sportista: Izigrao obezbeđenje i slikao se sa Makronom

Britanski jutjuber Danijel Džervis uspeo je da dođe do francuskog predsednika Emanuela Makrona i slika se s njim tokom ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu.
To je uspeo tako što se obukao kao sportista i izigrao navodno veoma strogo obezbeđenje, preneo je francuski portal Endepandan (L'Independant).
Džervis se hvalio na društvenim mrežama da je uspeo da zaobiđe obezbeđenje da bi napravio selfi sa Makronom, tako što je u odeći jednog britanskog sportiste uspeo da uđe na ceremoniju zatvaranja OI.
 
Jutjuber koji se potpisuje kao "Jarvo 69" poznat je po šaljivim prevarama koje snima i objavljuje na društvenim mrežama.
Na snimcima ceremonije zatvaranja OI, vidi se kako se šeta nasmejan po Stadionu Francuske na kojem je održana svečanost. Bio je u zvaničnoj sportskoj odeći britanskih sportista, kako bi zaobišao obezbeđenje koje je navodno bilo u najvećoj pripravnosti.
 
Džervis je uspeo da ostvari svoj glavni cilj: u velikoj gužvi na stadionu pronašao je Makrona i zatražio da napravi fotografiju sa njim, što je predsednik Francuske sa osmehom prihvatio.
  • Aleksandar

    03.09.2024 15:51
    Laž
    Ovo je laž jer nigde nije prikazano kako stoji pored Makarone.....
  • Izvidjac Futog

    14.08.2024 12:02
    Propust
    Propust obezbedjenja.Nauk za u buduce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti