VIDEO: Osmogodišnja devojčica uz pomoć bejzbol palice pomogla ocu da savlada pljačkaša

Osmogodišnju devojčica iz Mejplvuda u Minesoti postala je internet senzacija nakon što je tokom oružane pljačke pomogla ocu da savlada pljačkaša.
Događaj se odvio prošlog vikenda kada je menadžer Big Discount Liquorua Leo blizu 21.30 sati krenuo da zatvori radnju.
 
Tada je jedan muškarac ušao i počeo da luta po radnji. Na snimku s nadzora vidi se kako muškarac nosi uniformu Amazona i poseže u džep pre nego što stavi realističan pištolj na pult.
 
"Spustio je pištolj na sto. Tražio je da mu dam sav novac i sve što imam, rekao sam mu 'Da, daću vam sve'", rekao je Leo.
Za pultom sa Leom bila je njegova osmogodišnja ćerka.
 
"Pokušao sam da razgovaram s njim i da mu kažem: 'Doveo sam svoju ćerku ovde. Možete li, molim vas, spustiti pištolj? Pomerite to od nje. Ja ću vam dati sve. Uzmite sve. To je novac. Nije me briga. Samo brinem o njenoj sigurnosti'", rekao je on.
 
Kada je muškarac krenuo iza pulta, Leo ga je udario i srušio na pod.
Nekoliko sekundi kasnije, na snimku se vidi njegova hrabra ćerka kako grabi bejzbol palicu.
 
"Tako sam ponosan na nju. Ona je tako jaka", rekao je Leo.
 
 
Udarila je osumnjičenog pre nego što je pobegao.
 
"Tog dana sam samo poželio da zaplačem kada sam video snimak. Nisam očekivao da će to uraditi. Očekujem da devojčica plače, vrišti, ali ne i to", rekao je Leo.
 
Končobar Morel (37) optužen je za pokušaj teškog razbojništva. Prema portparolu Amazona, Morel je radio kao spoljnji saradnik i isporučivao pakete za Amazon. Amazon je rekao da će ga "odmah izbaciti".
  • pera

    19.08.2024 12:22
    ..
    Ta devojcica je mogla da pokupi metak zbog tate debila.
  • Map

    18.08.2024 10:41
    U Americi da, ovde kad svladas lopova i pruzis mu otpor momentalno zavrsis u zatvoru jer su tako skrojeni zakoni njima u korist

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti