Tramp objavio lažnu fotografiju Tejlor Svift: Navodno poziva ljude da glasaju za njega

Bivši američki predsednik Donald Tramp objavio je na svom profilu na društvenoj mreži Truth Social lažnu sliku superzvezde Tejlor Svift kako poziva ljude da glasaju za njega na predsedničkim izborima.
Tramp objavio lažnu fotografiju Tejlor Svift: Navodno poziva ljude da glasaju za njega
Foto: Beta/AP (Julia Nikhinson)
Republikanski kandidat na toj društvenoj platformi objavio je fotografiju Tejlor Svift, odevenu u crveno, blo i plavo, s natpisom "Tejlor Svift želi da glasate za Donalda Trampa".
 
"Prihvatam!", napisao je Tramp.
Svift nije javno podržala nijednog kandidata u trci za predsedničke izbore 2024. godine, ali je u prošlosti podržavala demokrate.
Ona je 2020. podržala Džozefa Bajdena i njegovu potpredsednicu Kamalu Harris, koja bi ove nedelje na stranačkoj konvenciji u Čikagu i zvanično trebalo da bude proglašena za kandidatkinju Demokratske stranke na izborima 5. novembra.
 
Portparoli Tejlor Svift i Donalda Trampa nisu odgovorili na Rojtersov zahtev za komentar.
 
Svift je u avgustu otkazala tri koncerta u Beču nakon što su vlasti objavile da su sprečile planirani napad, a lokalni zvaničnici uhapsili su 19-godišnjaka koji je rekao da je bio inspirisan Islamskom državom.
  • Puniša

    20.08.2024 08:38
    ...
    Njeno ćutanje je znak odobravanja ;-)
  • iguman

    20.08.2024 08:10
    Nešto slično sam već video, samo su falsifikati obojeni drugačije.
    Prevaranti su oko nas. Čuvajte bulje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti