VIDEO Vezao kuću da je ne odnese uragan: Svi su mu se smejali, ali je - uspeo

Stanovnici Floride danima su bili obaveštavani na razoran uragan Milton, kako bi se na vreme evakuisali i obezbedili svoju imovinu.
VIDEO Vezao kuću da je ne odnese uragan: Svi su mu se smejali, ali je - uspeo
Foto: Beta/AP (Rebecca Blackwell)
Pedro Kasares imao je jedinstvenu ideju, koja se ispostavila efikasnom - vezao je kuću za travnjak da je ne odnese vetar.
 
Pedro je ravnomerno raspoređenim trakama pričvrstio kuću za travnjak sa svih strana.
Kuke koje su držale trake bile su ukopane u zemlju na dubini od 2,5 metra i zalivene cementom.
 
Prema rečima Pedrove ćerke, priprema kuće za uragan koštala je 2.000 dolara.
Njegovom izumu svi su se smejali na društvenim mrežama, poredeći ga s nečim što bi uradila družina Duška Dugouška u crtanom filmu.
 
Dan posle uragana, novinari lokalnih medija i CNN-a obišli su Pedra kako bi proverili da li je njegova kuća na mestu i uverili su se da jeste.
 
Njegova ćerka je na TikToku objavila da je kuća pretrpela samo manja oštećenja, ali da se ništa dramatično nije desila. Kako je dodala, njen tata još uvek nije skinuo trake i to neće učiniti sve dok traje sezona uragana.
 
  • Musa kesedžija

    12.10.2024 15:25
    Sladoled
    Čovek je prošao jeftinije sto puta nego da je ostavio na milost i nemilost majci prirodi.Ovi što su se smejali sad verovatno plaču.
  • Skoro kao ekspert

    12.10.2024 11:35
    Ovaj Naš je razorniji i od Miltona i Helene i Katarine i svih njih zajedno!
  • kvazi elita

    12.10.2024 11:20
    kakvi komentari
    očigledno svi komentatori "ruski đaci", niko ne zna engleski pa da čuje šta pričaju a kažu da se nadaju da će to biti dovoljno da ih sačuva od uragana Milton. Znači, ovo je snimak pre uragana a ne posle i zato su sve kuće netaknute ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti