VIDEO: Plaže u Sidneju zatvorene zbog misterioznih crnih kuglica, sumnja se da su otrovne

Plaže u Sidneju zatvorene su danas za kupače nakon što su stotine crnih loptica za koje se sumnja da su otrovne isplivale na obalu.
VIDEO: Plaže u Sidneju zatvorene zbog misterioznih crnih kuglica, sumnja se da su otrovne
Foto: Screenshot (Youtube/AP)
Nadležne službe saopštile su da su iz predostrožnosti zatvorili plaže Bondi, Bronte i Tamarama, dok su u predgrađu Randvik zatvorene još četiri plaže, preneo je Rojters.
 
Bondi i plaža Maroubra na jugu kasnije su ponovo otvorene.
Institucije su sugerisale da su misteriozni predmeti bili "katranske kugle".
 
"Imamo toliko zagađivača u atmosferi, na čamcima, plastika, to će sve doći na naše plaže. Nažalost, tako je svuda u svetu", rekla je meštanka Monika O'Konel.
Uprava za zaštitu životne sredine države Novi Južni Vels saopštila je da sprovodi sopstvene testove, savetujući građane da ne plivaju u blizini tih kugli niti da ih dodiruju.
 
  • samosvesni građanin

    17.10.2024 18:10
    To more vraća "kusuru" bahatoj i nemarnoj svetskoj civilizaciji koja je prosula mazut i naftu u more.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti