Zbog neispravnog mikrofona Tramp 20 minuta ćuteći šetkao po bini tokom mitinga

Donald Tramp je u petak uveče skoro 20 minuta ćuteći šetkao po bini tokom mitinga u Detroitu jer mu se pokvario mikrofon.
 Zbog neispravnog mikrofona Tramp 20 minuta ćuteći šetkao po bini tokom mitinga
Foto: Beta (AP/Evan Vucci)
Republikanski kandidat i bivši predsednik SAD počeo je jednu od svojih omiljenih tema, carine, razglas je utihnuo, a on je uzalud prstom kuckao mikrofon.
 
Njegove pristalice su uzvikivale "SAD" i "Mi volimo Trampa", a Tramp je bez mikrofona samo šetkao po bini. Izgledao je iznervirano, povremeno okrenut leđima publici.
To je drugi put za nedelju dana da se prekida njegov miting. Prethodni put, u ponedeljak, prekinut je govor Trampa i emitovana je muzika dok se medicinska pomoć ukazivala nekolicini ljudi u publici jer je u sali bilo zagušljivo i vruće.
 
Ovog puta je izgledalo da Tramp ne zna šta da učini, stojao je ćutke, a na ekranima su bile poruke "Tehničke teškoće" i "Komplikovano je".
Tramp se bavi tehnikom svojih skupova, često komentarišući mikrofone i telepromptere. U petak su se voditelji emisije "Foks and Friends" šalili da Tramp voli da podešava osvetljenje kada ga snimaju za intervjue.
 
Trampovi pomoćnici koji pažljivo pripremaju i zastave koje ukrašavaju njegove bine, putuju s više rezervnih mikrofona, a nejasno je zašto u petak nisu mogli da mu dodaju jedan.
 
Trampovu nevolju s mikrofonom kampanja njegove rivalke na izborima 5. novembra, potpredsednice SAD Kamale Haris, prokomentarisala je video-snimkom nervoznog Trampa uz tekst da on, kao 78-godišnjak možda nema energije da ponovo bude predsednik. Na platformi X je objavljeno: "Iscrpljeni Tramp nespretno hoda u krug po bini pošto mu mikrofon ne radi".
 
Kako se odlaganje produžavalo, publika je sve jače navijala i skandirala.
 
Konačno, posle skoro 20 minuta, pomoćnik je Trampu doneo mikrofon koji je radio.
 
"Neću platiti račun ovoj glupoj kompaniji. Neću platiti račun, a onda će se pričati da Tramp nije platio po ugovoru", rekao je on.
  • Trep

    19.10.2024 19:04
    Šta ti je karma... „Čitava naša zemlja ima da skonča kao Detroit ako vam ona bude predsednica” - izlanu Tramp pre desetak dana. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti