Makron: Žestoko ćemo se boriti da se Emili vrati u Pariz

Francuski predsednik Emanuel Makron našalio se da će se boriti da obezbedi da se glavna junakinja Netfliksove hit serije "Emili u Parizu" vrati u francusku prestonicu nakon boravka u Rimu.
Makron: Žestoko ćemo se boriti da se Emili vrati u Pariz
Foto: Pixabay (ilustracija)
"Žestoko ćemo se boriti da se vrati. I tražićemo od njih da ostanu u Parizu. 'Emili u Parizu' u Rimu nema smisla", rekao je Makron magazinu Varajeti.
 
U četvrtoj sezoni serije Amerikanka Emili, koju igra glumica Lili Kolins, preselila se iz Pariza u Rim radi posla.
I prva dama Francuske se nakratko pojavila u jednoj epizodi prošle sezone.
 
"Bio sam veoma ponosan, a ona je bila veoma srećna što je to uradila. To je samo nekoliko minuta, ali mislim da je to bio veoma dobar trenutak za nju", rekao je Makron povodom pojavljivanja njegove supruge u seriji.
Makron je dodao da je "Emili u Parizu" odlična za stvaranje percepcije o Francuskoj i njene atraktivnosti za turiste.
 
Program je osvojio obožavaoce idealizovanom i romantizovanom verzijom života u Parizu, ali je takođe naišao na kritike zato što promoviše nerealan život u francuskoj prestonici i ne pokazuje siromašnije zone grada.
  • Makron

    20.10.2024 08:08
    prodaje
    francuski san, nece to Emili raditi umesto njega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti