VIDEO: Čuveni mim dečka koji se osvrće za drugom devojkom dobio nastavak

Veštačka inteligencija kreirala je nastavak legendarnog mim-a u koji prikazuje reakciju mladića na devojku koja prolazi ulicom ali i reakciju njegove devojke koja sve to posmatra.
VIDEO: Čuveni mim dečka koji se osvrće za drugom devojkom dobio nastavak
Foto: Screenshot (Facebook/King Bach)
Od 2015. godine kad je nastala stok fotografija španskog fotografa Antonija Guilema, verovatno ste je videli nebrojeno puta, a sad su je "oživeli" uz pomoć veštačke inteligencije.
 
U nastavku ovog mima koji je kreirala veštačka inteligencija dolazi do razmene karate udaraca između dve devojke i mladića.
Snimak koji je kreirala veštačka inteligencija podeljen je Fejsbuku uz opis: 
 
"Najbolja stvar kreirana uz pomoć veštačke inteligencije".
 
Korisnici društvenih mreža počeli su da koriste fotografiju kao mim početkom 2017. godine, a postala je viralna u avgustu 2017. kao način da se prikažu različiti oblici nelojalnosti.
 
Fotografija je snimljena u španskom gradu Đirona sredinom 2015. godine, a fotograf Guilem je rekao za Wired da su on i modeli koje je fotografisao planirali da održe sesiju koja će predstavljati koncept neverstva "na razigran i zabavan način".
 
Inače, internet istorija mimova vezuje se za mim "Lolcats" koji je nastao 2005. godine tako što je anonimni korisnik na sajtu "4chan" postavio fotografiju mačke koja je imala šaljiv komentar.
Može preneti bilo kakvu poruku, ironičnu ili sarkastičnu, i može predstavljati parodiju, šalu ili imati oblik društvene, političke ili bilo kakve druge kritike. 
 
Zbog velike promenljivosti, iz izvornog oblika mima može nastati desetine hiljada varijanti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti