Povređeno osam osoba, jedna teže

Osam osoba, od toga jedna teže, povređeno je u četiri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu.

Kako za 021.rs kaže portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać, teža nezgoda dogodila se oko 11 časova na uglu ulica Bele njive i Tekelijine na Podbari, gde je teško povređena 46-godišnja žena.

"U nezgodi je lakše povređen i mladić star 28 godina, a oboje su nakon inicijalnog zbrinjavanja upućeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku", kaže dr Bursać.

U nezgodi koja se dogodila oko 22 časa u Ulici Moše Pijade u Kaću povređene su četiri osobe među kojima je i 11-godišnji dečak.

"Oni su svi zadobili lakše telesne povrede. U pitanju su 11-godišnji dečak, dve žene koje imaju 31 i 32 godine, kao i muškarac star 35 godina. Svi su pregledani na licu mesta i upućeni na dalju dijagnostiku", dodaje Bursać.

Ekipe Hitne pomoći su reagovale još dva puta. Oko 10:45 časova, na Limanu je lakše povrede ramena i grudnog koša zadobio biciklista star 57 godina.

Jutros oko dva sata, na uglu Sentandrejskog puta i Partizanske ulice lakše je povređen 28-ogodišnji mladić. On je zadobio povrede glave i noge.

U oba slučaja povređeni su prevezeni u Urgentni centar. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika