Policija nastavlja potragu za osumnjičenim za dvostruko ubistvo u Zmajevu

Policija intenzivno traga za M. P. (29) iz Zmajeva, koji se sumnjiči za dvostruko ubistvo.
Policija nastavlja potragu za osumnjičenim za dvostruko ubistvo u Zmajevu
Foto: 021.rs

Kako je za 021.rs nezvanično potvrđeno, pored pripadnika Policijske uprave Novi Sad u potragu su uključene i druge uprave, kao i delovi Ministarstva unutrašnjih poslova.

Podsetimo, policajci su u sredu uveče oko 23 časa u porodičnoj kući u Zmajevu u Ulici Radoja Domanovića 20 pronašli beživotna tela Dragana M. (75) i njegove sestre Zore D. (83). Njihova tela su pronađena pošto je rodbila prethodno prijavila da se ne javljaju na telefone dva dana.  

Na njihovim telima su pronađene vidljive povrede nanete najverovatnije oštrim predmetom, a u kući je primećena premetačina.
 
Nezvanične informacije iz izvora bliskih istrazi kažu da je nakon što je policija obavila uviđaj i razgovore sa rodbinom i komšijama, kao glavni osumnjičeni označen M. P. koji je unuk ubijenog Dragana i sa kojim porodica nije uspela da stupi u kontakt prethodnih nekoliko dana. 
 
Policija i tužilaštvo se do sada zvanično nisu oglašavali povodom zločina u Zmajevu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika