Tri i po godine zatvora za pogibiju pešaka na Limanu

Novosađanin M. B. (30) osuđen je na tri i po godine zatvora zbog saobraćajne nesreće na Limanu u kojoj je 2018. godine pešak izgubio život.
Tri i po godine zatvora za pogibiju pešaka na Limanu
Foto: 021.rs

Izrečena mu je i zabrana upravljanja motornim vozilom u periodu od tri godine, piše Dnevnik

On je pre četiri godine u Balzakovoj ulici vozeći bez vozačke dozvole udario pešaka na pešačkom prelazu. Kako je utvrdio veštak, on se kretao neprilagođenom brzinom. 

Povređeni muškarac preminuo je od teških telesnih povreda dva meseca kasnije, a protiv M. B. je podignuta optužnica za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
 
M. B. se branio sa slobode, a već je osuđivan zbog trgovine ljudima. 
  • Detelinarac

    23.12.2022 12:42
    Sramota sudstva
    Bez dozvole vozis i ubiješ čoveka na pešačkom, dobijes 3g...pa ti advokati smanje,... Pa to nema ni u cirkusu, sramota za sudstvo... Taj sudija njega treba zbog ovakvih presuda osuditi na doživotnu... Olos
  • ...

    23.12.2022 12:00
    Osudjen na tri i po godine, a tri godine ne sme za volan. Znaci, poenta je da mu se zabrani da vozi u zatvoru?
  • Vlada

    23.12.2022 10:22
    @Eeeee
    Upravo toliko koliko si i napisao, na zalost. I posle se cude, odakle ovoliko pijanih i drogiranih za volanom i zasto se bukvalno svakog dana na putevima izgubi bar po jedan zivot. Za ovu "Drzavu" i ovaj narod, samo jedan ozbiljan reset svega pa nazad na taljige i volove i sve od pocetka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika