Petočlana kriminalna grupa uhapšena u Novom Sadu i Beogradu zbog iznude

Pripadnici SBPOK-a i PU u Novom Sadu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su članove kriminalne grupe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo iznuda.
Petočlana kriminalna grupa uhapšena u Novom Sadu  i Beogradu zbog iznude
Foto: 021.rs
Uhapšeni su nalogodavac M. M. (41), kao i B. R. (34), Ć. P. (1984), U. Ć. (38) i B. A. (34) koji su osumnjičeni da su u poslednjih deset dana pod pretnjom po život i telo od oštećenog iznuđivali veću količinu novca i automobile.
Dvojica osumnjičenih su uhapšeni u jednom beogradskom restoranu nakon primopredaje dela novca od oštećenog, dok su ostali uhapšeni u Beogradu i Novom Sadu.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Stevan

    31.12.2022 13:47
    Kurir Jovica
    Kurir Jovica ni slova o ovom hapšenju... Verovatno su zauzeti izveštavanjem o novogodišnjim dogadjajima...
  • fesa

    30.12.2022 13:02
    Nisu se registrovali u sns
    Tako to biva kada nisu vršili iznude preko proverenih posrednika sns vlasti u Novom Sadu. I ptice na granama znaju ko su i ko su bili stranački posrednici, ali njih niko ne sme da dira, to su počasni gradjani Novog Sada.
  • Јока

    30.12.2022 12:53
    А ГДЕ СУ СНС ИЗНУДЕ
    Није јасно о којој врсти изнуде се ради?
    Шта је са изнудом кроз грађевинске дозволе, кроз планове, кроз урбанистичке пројекте, кроз изборне крађе, кроз добијање послова на тендерима, како тужилаштво никада није спровело поступак за овакве изнуде, а за свакакве друге којенису у интересу режиму пронађу елементе за вођење поступка.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika