Pronađena osoba koja je ukrala delove klupa na keju u Novom Sadu, protiv otkupljivača metala prijava

Novosadska policija rasvetlila je slučaj uništavanja klupa na keju u Novom Sadu i podnela krivičnu prijavu protiv četrdesetčetvorogodišnjeg državljanina Crne Gore.
Pronađena osoba koja je ukrala delove klupa na keju u Novom Sadu, protiv otkupljivača metala prijava
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on 28. marta oštetio dvanaest klupa na Sunčanom keju, odneo metalne delove i prodao ih kao sekundarne sirovine. On se tereti za uništenje i oštećenje tuđe stvari, kao i za krađu.  
Protiv šezdesetdvogodišnjeg Novosađanina, za koga se sumnja da ih je otkupio, biće podneta krivična prijava, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo prikrivanje.
Kako je 021.rs izvestio jutro nakon incidenta, klupe su oštećene tako što su odsečene metalne stranice koje su odnete. Ostavljeni su samo drveni delovi za sedenje. 
  • Zebra

    07.04.2023 23:38
    Pa kad su ih ostavili na izvolte… Video čovek, voda na usta i jedna po jedna.
  • Bogi

    07.04.2023 10:09
    Pa i kad ih zatvorite idu na trošak građana, a to nije rešenje. Rešenje je prisilan javni rad, dok ne plati i štetu i sve troškove oko njegovog slučaja.. Hrana, spavanje, grejanje, čuvari...
    Ima grad da nam blista
  • BaneQ

    06.04.2023 20:32
    Pitanje
    Hoće li tom vrnogorskom državljaninu biti zabranjen ulazak u Srbiju nekih narednih 10 godina, kao jedna od kazni?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika