Uhapšena četvorica osumnjičenih za dvostruko ubistvo u Futogu

Novosadska policija je uhapsila četvoricu osumnjičenih za dvostruko ubistvo u Futogu. U pitanju su B.G. (26), D.D (24), N.L. (23) i O.R. (21).
Uhapšena četvorica osumnjičenih za dvostruko ubistvo u Futogu
Foto: 021.rs
Kako saznaje 021.rs, nakon saslušanja i ispitivanja mladića, kako bi se utvrdilo ko je pucao kod Osnovne škole "Desanka Maksimović", svim osumnjičenima je određen policijski pritvor do 48 sati.
Prema do sada utvrđenim informacijama, jedan mladić je preminuo na licu mesta, a drugi u KCV. 
Podsetimo, Hitna pomoć je primila poziv u 00.17 časova da je u Fruškogorskoj 7, u Futogu, ranjen mladić iz vatrenog oružja, bez svesti. Hitna je N. Š. prevezla mladića u KCV, ali je on preminuo po prijemu.
 
Pola sata kasnije, na istoj adresi nedaleko od škole, Hitnoj je prijavljena još jedna ranjena osoba, i to nepoznati muškarac. Na teren su izašle dve urgentne ekipe, koje su samo mogle da konstatuju smrt.

Komentari 25

  • Arkadije

    25.08.2023 13:14
    Plot.
    Uhvatili ste se.škole ko pijan plota. Ovi su imali seminar za rad. Ako je bila u pitanju droga. Vreme će pokazati.
  • Otto von Habsburg

    25.08.2023 11:43
    Evo rešenja
    Sanitarni otklon od Srbije.
    Vojvođanska policija u nezavisnoj, suverenoj, građanskoj, multietničkoj, demokratskoj Republici Vojvodini, članici EU i NATO.
  • Koviljka

    25.08.2023 10:15
    Uhapšena četvorica....
    Dobra nam država, napredni smo u svemu te nam ne ostaju niti kriminal, niti droga. Niti manje zemlje niti većeg kriminala! Ne trebaju nam neprijatelji. Sami između sebe ćemo se poubijati i nestati. A tek sudstvo, tužilaštvo.... samo još da napravimo zatvore za poštene građane Srbije da kriminal može da prosperira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika