Dve žene povređene u udesima: Jedna u sudaru dva vozila na Telepu, drugu oborio automobil

Dve žene povređene su u dve saobraćajne nezgode na novosadskim ulicama.
Dve žene povređene u udesima: Jedna u sudaru dva vozila na Telepu, drugu oborio automobil
Foto: 021.rs
U 12.29 na uglu Senteleki Kornela i Ćirila i Metodija na Telepu u sudaru dva vozila povrede je zadobila dvadesetsedmogodišnja žena.
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da je ona zbrinuta na licu mesta i prevezena u Urgentni centar na hirurgiju.
Potom je i 16.36 na uglu Temerinske i Branka Radičevića povređena četrdesettrogodišnja žena kao pešak, u kontaktu sa automobilom.
 
Ona je takođe u svesnom stanju prevezena u KCV.
  • Telepčanin

    22.11.2023 22:58
    Nema nedelje da neko ne strada na raskrsnicama na Telepu, pogotovo Ćirila i Metodija i Petefi Šandora i njihova ukrštanja sa manjim ulicama. Gradski čelnici ne rešavaju ovaj problem koji predugo traje. Treba da nose na duši svaku povređenu i preminulu osobu. Setićemo se 17.12. kako vode računa o nama.
  • Anna

    22.11.2023 07:28
    Baş njih briga za Telep
    Ulice koje nisu rekonstruisane još od sredine prošlog veka, šahtovi koju su propali i neko će nogu polomiti i slika Telepa kao perifernog naselja za ZIG... očigledno niko iz SNS sekte ne živi u Kotorskoj pa da se sređuje kao npr. Veternik koji je postao centralno naselje zbog tamošnjih funkcionera...
  • Janko

    21.11.2023 21:49
    Telep ludilo
    Na ovoj raskrsnici (Ćirila i Metodija sa Senteleki Kornela) je i juče bio udes ali niko nije povređen pa se ni ne piše o tome.
    Raskrsnica je u zoni škole gde je ograničenje 30 km/h ali NIKO ga ne poštuje čak ni gradski autobusi čije DVE linije žure kroz ovu uzanu ulicu. Autobusi ne mogu ni da se mimoiđu već jedan mora da se popne na travnjak da bi prošli.
    NAPRAVITE JEDNOSMERNE ULICE I POSTAVITE KAMERE ZA KONTROLU BRZINE NEKO OD DECE MOŽE DA STRADA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika