Presuda za višednevne pucnjave po kvartu u Petrovaradinu 2015. godine u četvrtak

Glavni pretres u suđenju za višednevnevne pucnjave po nekoliko kuća u Petrovaradinu 2015. godine završen je u Višem sudu u Novom Sadu.
Presuda za višednevne pucnjave po kvartu u Petrovaradinu 2015. godine u četvrtak
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, osumnjičeni M.M. je nekoliko noći u martu 2015. godine pucao na više kuća i automobila u naselju u kom stanuje.
Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, osam dana od početka pucnjava, pronađena je automatska puška, pištolj "tetejac", dve bombe, municija različitog kalibra, detonatorska kapisla i sporogoreći štapin, saopštila je policija nakon hapšenja osumnjičenog.
Branioci okrivljenog tražili su oslobađajuću presudu za svog branjenika, ističući niz zamerki na nalaze i mišljenja veštaka. 
 
Okrivljeni, koji se brani ćutanjem, pridružio se završnim rečima branilaca i nije imao šta da doda.
 
Predsednica sudskog veća je potom zaključila pretres i zakazala objavljivanje presude u četvrtak, 30. novembra.
  • Инспектор Вишекруна

    24.11.2023 11:20
    @Uros
    Напротив! Добар адвокат је онај који одбрани кривца!
  • Lela

    24.11.2023 11:06
    Vazi, a onda poslati ove advokate da zive u Petrovaradinu sa svojom decom dok je on na slobodi...
  • Uros

    24.11.2023 10:43
    Ovakve advokate kazniti koji prave budalama narod i sistem. Jer nije dobar advokat onaj koji odbrani nekoga ko je kriminalac, ko dila drogu ko ubija decu itd. Ne nije jer su direktno odgovorni za nastavak nasilja i kriminala zajedno sa sudijama koji ovakve oslobode.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika