Okrivljeni prvobitno dobili više od 50 godina zatvora: Odložen novi pretres za tuču u Laze Telečkog

Glavni pretres u ponovnom suđenju osmorici Šiđana prvostepeno osuđenim za tuču u kojoj su dvojica mladića zadobila teške, a jedan lakše povrede, odložen je zbog bolesti jednog od okrivljenih.
Okrivljeni prvobitno dobili više od 50 godina zatvora: Odložen novi pretres za tuču u Laze Telečkog
Foto: 021.rs

Sudsko veće smatralo je da njegov izostanak nije opravdan i naložilo je njegovo prinudno dovođenje na ročište 30. januara, javlja Dnevnik.

Oni su prvostepeno osuđeni na ukupno 50 godina i osam meseci zatvora, ali je ta presuda ukinuta zbog povrede krivičnog postupka. 
 
Sud je 2. marta ove godine izrekao 15 godina zatvora za B. D. L. M. je dobio 10 godina zatvora, a N. B. 12. M. M. i V. S. kažnjeni su na po dve godine i deset meseci zatvora, dok su M. M. i D. N. kažnjeni sa dve godine i osam meseci.
 
B. M. je osuđen na dve i po godine iza rešetaka.
Podsetimo, prvostepena presuda za tuču iz februara 2021. godine ispred kafića u Ulici Laze Telečkog ukinuta je zbog povrede odredaba krivičnog postupka. 
 
Svih osam mladića je na početku suđenja izrazilo žaljenje zbog tuče.
 
Tuča se dogodila 20. februara 2021. godine ispred jednog ugostiteljskog objekta, u Ulici Laze Telečkog, u centru Novog Sada, a u kojoj su D.M. i N.Š. zadobili teške, a M.P. lakše povrede.
  • Stop nasilju

    17.12.2023 04:12
    Tako treba
    Svaka čast sudiji!

    Još samo kada se ne bi selektivno radilo u sudstvu gde bi nam kraj bio!
  • Caba der

    14.12.2023 08:26
    I kad izadju imaju posao
    Odrali decu zbog obicne tuce. Kriminal zauvek istrebljen u srbiji ovim postupkom sudije. I kad izadju bice ubice i kriminalci, a mogli su biti uzorni i posteni gradjani.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika