Uskoro počinje suđenje Novosađaninu za silovanje devojke na Dan žena

U Višem sudu u Novom Sadu za 8. februar zakazano je pripremno ročište pred početak suđenja četrdesetdvogodišnjem Novosađaninu S.E. osumnjičenom za silovanje.
Uskoro počinje suđenje Novosađaninu za silovanje devojke na Dan žena
Foto: 021.rs

On je optužen da je 8. marta prošle godine u stanu u centru Novog Sada silovao 21-godišnju devojku.

Na pripremnom ročištu, koje je zatvoreno za javnost, tužilaštvo će pročitati optužnicu, a optuženi će se kratko izjasniti o krivici.

Po završetku pripremnog ročišta sudija će zakazati glavni pretres.
 
Devojka je dobila status posebno osetljivog svedoka i ona je tokom istrage ispitana u posebnoj prostoriji, "skrin sobi" Višeg suda u Novom Sadu.
 
Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama, nakon što su se upoznali preko društvenih mreža, oni su se videli 8. marta na piću i on joj je tada navodno obećao da će joj pomoći da pronađe stan i posao.
 
Prema informacijama koje su preneli mediji, pod izgovorom da je svuda gužva zbog proslave Dana žena, S.E. je devojku odveo u svoj stan i tu tražio da imaju seks, a kada je ona to odbila silom ju je primorao na to. Ona je uspela da pobegne iz stana i zatražila pomoć od prolaznika koji su je doveli u policiju i osumnjičeni je kasnije uhapšen.
  • Milan

    01.02.2024 23:26
    Nase a napredno
    Kako je krenulo uskoro ce i sudovi biti privatizovani.
  • Samo

    01.02.2024 16:09
    Samo
    da nebude ko sa Marjanovicem? Mediji i Narod ga osudili dok se ispostavilo da je Covek nevin i sada sa pravom trazi visemilijonsku odstetu u Evrima koje placaju Poreski Obveznici! Neka nadlezni rade svoj posao i videcemo?! U danasnje vreme bukvalno je sve i svasta moguce?!
  • Kadija

    01.02.2024 11:23
    Pripremno ročište počinje posle ,,samo" godinu dana!!!
    Kakva efikasnost pravosuđa i Serbistanu! Pravno iživljavanje i teror nad žrtvama! Sudiju i predsednika suda najuriti pod hitno!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika