Šest osoba povređeno u sudarima u Novom Sadu, biciklisti nebezbedni

Šest osoba, od toga troje biciklista, povređeno je u saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile u četvrtak u Novom Sadu.
Šest osoba povređeno u sudarima u Novom Sadu, biciklisti nebezbedni
Foto: 021.rs
Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da su imali šest intervencija zbog udesa. 
 
Četrdesetogodišnji biciklista oboren je oko 11 časova u Jovana Đorđevića. On je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar.
Potom je u sudaru dva vozila na Klisanskom putu, nešto pre 13 časova, povređen tridesešestogodišnjak. On je, takođe, prevezen u Urgentni centar.
 
Još jedan sudar dogodio se oko 13.45 časova, u Svetosavskoj ulici u Kaću. Povređena je tridesetogodišnja žena, koja je zbrinuta na licu mesta i nije bilo potrebe za daljim zbrinjavanjem.
Petnaestogodišnji dečak povređen je nakon što je oboren dok je vozio bicikl. Nezgoda se dogodila nešto posle 14.30 časova u Ćirpanovoj ulici. Dečak je u svesnom stanju prevezen u Dečju bolnicu.
 
Šezdesetdvogodišnji biciklista oboren je na Trgu Komenskog, nešto posle 17 časova. I on je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar. 
 
Poslednja intervencija Hitne pomoći bila je na Bukovačkom putu, oko 18.30 časova, gde je u sudaru dva vozila povređen muškarac star 60 godina. Nakon pružene pomoći na licu mesta, povređeni je prevezen u Urgentni centar. 

Teme

udes
  • Sanja

    04.06.2024 12:26
    Ima na nekoliko mesta gde je drugacije definisano na vecini raskrsnica i pesackih prelaza biciklista mora da sidje i pregura bicikli, voze levom trakom bulevarima i ako postoje biciklisticke staze
  • Djole

    31.05.2024 17:21
    U bolnici
    Samo da se korigujem, najverovatnije nije puna linija samo je stao na prekidu linije pa mi je tako izgledalo
  • Vlada

    31.05.2024 14:59
    Vozači neznalice, utuvite sebi u glave već jednom: osim onog nesrećnog rešenja na kružnom toku kod Spensa, u ovom gradu NE POSTOJI biciklistička staza preko pešačkog prelaza na kojoj biciklisti nemaju prednost. Niko vam se ne "stvori" iznenada na raskrsnici, nego niste stali da ih propustite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika