Mladići povređeni u sukobu na Štrandu: Dvojica zadobila ubodne rane

Trojica mladića povređena su u sukobu koji se dogodio sinoć oko 23 časa u lokalu Tropikana na Štrandu.
Mladići povređeni u sukobu na Štrandu: Dvojica zadobila ubodne rane
Foto: 021.rs
Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, njihova dva vozila izašla su na poziv sa novosadskog kupališta.
 
Na licu mesta su zatečena trojica mladića, dvojica od njih su zadobila ubodne rane od hladnog oružja, dok je treći bio bez vidljivih ubodnih rana. 
Lekari Hitne pomoći su na licu mesta zbrinuli mladića od 18 godina koji je u hemodinamski nestabilnom stanju prevezen u Urgentni centar na Odeljenje za reanimaciju.
 
Drugi mladić star 21 godinu prevezen je u Urgentni centar u stabilnom stanju.
Treći, takođe star 21 godinu, bez povreda je, sa saniranim subjektivnim tegobama, nakon pregleda u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar na hirurgiju.
 
Nisu poznati drugi detalji ovog sukoba, kako je do njega došlo i da li su učestvovale još neke osobe.
 
Kako 021.rs saznaje, novosadska policija je obavila uviđaj i traga se za počiniocima. 
 
Za sada su povrede okarakterisane kao lake i niko još nije priveden. 
  • Milivoje

    09.06.2024 10:43
    .
    Što pre shvatimo da "nebeski narod" živi baš onako kako zaslužuje, nama će biti olakšan život. Nema toga što Srbin ne može da upropasti. Državu preziremo i na nju se gleda kao na plen. To nam je ostalo od Osmanlijskih dana kada smo gledali kako da uništimo državu u kojoj živimo. Mi smo jednostavno upuvana ispodprosečna masa sa izuzetnim pojedincima. Tačka
  • vera

    09.06.2024 09:48
    2024
    Gore je nego što je bilo devedesetih.
    Više je uličnog nasilja.
  • Dragan

    07.06.2024 15:14
    saučesnici
    Svi oni koji prozivaju crkvu, Pink, uticaj zapada ili 90-ih, smišljeno ili nesvesno prikrivaju problem. Bitange i nasilnici su odvek bili i jesu medju nama. Moraju da budu kažnjeni i marginalizovani

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika