Biciklisti obarali pešake, vozači obarali bicikliste: Sedam povređenih u Novom Sadu

Sedam osoba je povređeno u šest saobraćajnih nezgoda koje su se juče dogodile u Novom Sadu.
Biciklisti obarali pešake, vozači obarali bicikliste: Sedam povređenih u Novom Sadu
Foto: 021.rs
U nezgodama su povređeni biciklisti, motociklista, pešaci.
 
Po rečima portparola Hitne pomoći dr Zorana Krulja, oko 12.10 u Novosadskog sajma je povređen tridesetpetogodišnji motociklista, koji je prevezen u Urgentni centar.
Potom je oko 12.40 na Bulevaru oslobođenja, kod poslastičarnice "Vremeplov", povređen tridesetsedmogodišnji biciklista nakon što ga je udario automobil. On je takođe prevezen na hirurgiju.
 
Do treće nezgode došlo je u 13.30 u Ulici Novosadskog sajma 12, kada je sedamdesetjednogodišnju ženu udario biciklista. Ona je zbrinuta i prevezena u KCV.
U nastavku dana bilo je još posla za Hitnu pomoć.
 
U nezgodi koja se dogodila oko 18.15 časova, na uglu Jovana Cvijića i Temerinske ulice, povređeni su muškarci od 29 i 32 godine. Oni su zbrinuti na licu mesta i nije bilo potrebe za dalje zbrinjavanje u bolnici. 
 
Hitna pomoć je intervenisala i nešto pre 20.50 časova, na uglu Rumenačke ulice i Bulevara Jaše Tomića, gde je vozač automobila oborio biciklistu. Povređen je dvadesetsedmogodišnji mladić koji je prevezen u Urgentni centar.
 
Poslednja intervencija bila je nekoliko minuta pre 22 sata, kada je na Klisanskom mostu biciklista oborio pešaka. Povređen je četrdesetdvogodišnji muškarac, koji je potom prevezen u Urgentni centar. 

Teme

udes
  • Stevan

    10.06.2024 18:05
    Saobraćaj
    NAŽALOST...SVI negde jurimo, svi negde jurimo, svi smo nervozni i netolerantni
  • S.

    06.06.2024 23:20
    @Liman, ako je nepregledno, ne ides ni 25km/h nego stanes kod pesackog i odatle mozes da vidis. To se zove prilagodjavanje uslovima saobracaja.
    Taj na trotinetu nije bio u obavezi da radi bilo sta ali da, bilo bi mu pametnije da je obracao paznju jer ocigledno ne moze da se osloni na saobracajna pravila.
    Problem je sto mnogi (ne svi) vozaci automobila voze po principima "ne vidim, dakle ne postoji" i "nije pregledno, dakle ne vidim, dakle ne postoji", Umesto da aktivno provere imali nekog voze reaktivno tj. ako se desi da nesto primete nekim slucajem, onda reaguju.
  • Kriss

    06.06.2024 23:17
    Udario me biciklista
    Pre nedelju dana na trotaru me udario tinejdžer koji je jurio na bajsu. Slomio mi ruku. I sta sad?
    Još se svadja sa mnom kako je zvonio....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika