U sat vremena zapalio bar pet kontejnera kod Novosadskog sajma, na Grbavici i Adamovićevom naselju

Novosadska policija nešto posle ponoći privela je muškarca na Limanu IV zbog sumnje da je zapalio najmanje pet kontejnera.
U sat vremena zapalio bar pet kontejnera kod Novosadskog sajma, na Grbavici i Adamovićevom naselju
Foto: 021.rs
Ovaj muškarac se sumnjiči da je u roku od oko sat vremena zapalio najmanje pet kontejnera u okolini Novosadskog sajma, na Grbavici i Adamovićevom naselju.
Neki od zapaljenih kontejnera bili su u ulici Cara Dušana, a sve požare na kontejnerima ugasili su pripadnici vatrogasne jedinice.
Kako nezvanično saznajemo u novosadskoj policiji, priveden je muškarac star 48 godina.  
 
Prema podacima policije, on se sumnjiči za paljenje pet kontejnera, što je moguće da je broj koji je prijavljen nadležnima, a da ih je bilo i više.
 
Za sada nije podneta krivična prijava, a tužilaštvo je zatražilo od policije izveštaj o ovom događaju nakon čega će biti donete odluke o daljem delovanju.
 
Kako se može videti na fotografijama na društvenim mrežama, vatrogascima su pomogli i radnici Čistoće kako bi se sanirala šteta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Osumnjičeni je priveden u Ulici Banović Strahinje, samo nekoliko stotina metara od poslednjeg kontejnera koji je zapaljen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

  • Drum

    12.06.2024 12:35
    Da je zakona, trebalo bi mu naplatiti sve troškove gašenja, a onda još prinudan rad od 12 sati dnevno da skuplja smeće pored puta i sanacije divljih deponija.
    Naravno uvesti mu normu da dnevno mora sakupiti 5 tona smeća.
  • bananarama

    12.06.2024 11:18
    Sada ga osuditi da godinu dana radi u Gradskoj čištoći na pražnjenju kontejnera i da 50% od svake mesečne plate mora da uplati u dobrotvorne svrhe.
  • Milana

    12.06.2024 11:03
    Za ovakve i one što lome info-table, i sl., uvesti da očiste nanetu štetu, i da bar 6 meseci brinu o čistoći istih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika