Marinika Tepić tvrdi da je u Novom Sadu uhapšen plaćeni ubica

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić objavila je na društvenoj mreži X (Tviter) snimak na kom se, kako tvrdi, vidi hapšenje plaćenog ubice u Novom Sadu.
Marinika Tepić tvrdi da je u Novom Sadu uhapšen plaćeni ubica
Foto: Screenshot (X/Marinika Tepic)
Tepić nije navela kada se ovo hapšenje dogodilo, ali snimak sa kamere iz jednog novosadskog restorana datiran je na 17. april ove godine.
 
Po tvrdnjama opozicione političarke, uhapšena je osoba koja je bila angažovana da likvidira brata Slobodana Milutinovića Snajpera. 
"Ali premijer Vučević krije ovaj uspeh policije. Koga se plaši?", pita Tepić.

Ona u svojoj objavi pominje i Gorana Kovačevića Goranca, čije je ubistvo pokušano u septembru 2021. godine, kao i osobu blisku njemu. Goranac je tada ranjen, a ubijen je Uroš Stefanović.

Komentari 22

  • Žena

    21.06.2024 04:23
    Kompleks
    Žena vapi da bude u centru pažnje.Umislila je da je u dobila glavnu ulogu,kad ono-sporedna.
  • Djeno

    19.06.2024 09:05
    Pilici
    Marinika zna gde je i farma pilica
  • Opozicionar, bivsi

    19.06.2024 06:32
    Pitanje za Mariniku
    Koji je smisao ovakvih informacija?
    Nista niste promenili! Narod koji je stao uz opoziciju ste prodali. Vi znate za koju cenu. Nadam se da nije bila mala. Sto se mene tice, vise me ti prazni tracevi podzemlja ne zanimaju.
    Imali ste priliku, imali ste narod uz sebe, niste imali snagu ni sposobnost. Na sledecim izborima necete da dobijete poslanicka mesta.
    Ne vlada Vucic sto je jak, vlada sa 25% zato ste vi nesposobni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika