Poginuo na Rumenačkom putu: Vozilom izleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu

Jedan muškarac poginuo je jutros u 07.09 sati na Rumenačkom putu između nadvožnjaka i Rumenke, saznaje 021.rs.
Poginuo na Rumenačkom putu: Vozilom izleteo sa puta i udario u zaštitnu ogradu
Foto: Pixabay
Vozilo je izletelo sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu.
Urgentna lekarska ekipa intervenisala je po prvom prioritetu, ali je samo mogla da konstatuje smrt, kaže za 021.rs portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj.
"Zatečen je muškarac u besvesnom stanju. Sprovedene su mere kardio-pulmonalne reanimacije, ali težina povreda uzrokovala je smrtni ishod, uprkos svim naporima lekarske ekipe", navodi on.
 
Godište i identitet stradalog muškaraca za sada nisu poznati.
 
Podsetimo, juče je rano ujutru na Temerinskom putu poginuo sedamdesettrogodišnji vozač. Automobil se prevrnuo i završio u kružnom toku kod Sadović pumpe i "Rode", a lekari su samo mogli da konstatuju smrt.
 
  • Marko

    02.07.2024 21:33
    Komentar
    Nazalost poginuo je moj dragi komsija, koji je dozivro srcani udar u voznji.
    Saucesce porodici.
  • Dragan

    24.06.2024 06:38
    Lupetate
    Coveku je pozlilo.i uopste nije isao brzo.200 m je isao sa upaljenim zmigavcem hteo je da stane ali u tom delu nije imao gde da se skloni sa puta
  • Jole

    22.06.2024 21:33
    @LELA ŠEBIĆ
    Semafor je tu naj bolje resenje da pesaci mogu da predju. Da ovi sto silaze sa nadvoznjaka i ovi sto dolaze iz pravca grada budu prinudjeni da stanu. A da ovi sto idu iz pravca sajlova ka rumenci ili ka gradu imaju uslov da mogu i oni da prodju i skrenu i da se ne smetano ukljuce u saobracaj. Ovako samo je lutrija dali ces proci ili da cekas da ti se neko smiluje da prodjes.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika