Zadržan zbog nasilničke vožnje: Drogiran vozio kroz Novi Sad

Novosadska policija je u utorak, 25. juna iz saobraćaja na teritoriji Južnobačkog okruga isključila 11 vozača i osam vozila, a zadržala jednog vozača.
Zadržan zbog nasilničke vožnje: Drogiran vozio kroz Novi Sad
Foto: 021.rs
On je u Novom Sadu vozio drogiran i zadržan je zbog nasilničke vožnje. 
On će, uz prekršajnu prijavu, biti priveden nadležnom prekršajnom sudiji.
Policijska uprava u Novom Sadu je, 25. juna ove godine, na području Južnobačkog okruga kaznila vozače za 283 prekršaja.
 
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe lakše povređene. Ove saobraćajne nezgode dogodile su se na području Novog Sada. 
  • Rade

    28.06.2024 19:16
    Kakav prekrsaj? Dajte ljudi dali imate decu? Drogiran da vozi i samo prekrsajna kazna? Krivicna prijava za ugrozavanje zivota u prometu. Oduzimanje auta i zabrana dozivotna voznje.
  • Marica

    26.06.2024 17:29
    Pod mač bato!
    Vozio drogiran i dobiće prekršajnu kaznu? A šta treba da se desi pa da dobije zatvor? Da ubije nekog? Oh, wait, obrišeš snimak i nikom ništa. Ili ni ne obrišeš, taj pešački prelaz je ionako precenjen.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika