Tuča i potezanje pištolja u Laze Telečkog, upali u lokal i prebili mladića

Dvadesetčetvorogodišnji mladić povređen je u tuči koja se dogodila 19. juna u lokalu u Laze Telečkog.
Tuča i potezanje pištolja u Laze Telečkog, upali u lokal i prebili mladića
Foto: Screenshot (Instagram)
Kako 021.rs saznaje, Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu zajedno sa policijom radi na rasvetljavanju tuče koja se dogodila 19. juna, oko tri sata posle ponoći, u Laze Telečkog. 
 
Snimak tuče pojavio se na društvenim mrežama, a poslat je i portalu 021.rs, nakon čega smo uputili pitanja nadležnim organima.
Pre toga se ni policija, ni tužilaštvo nisu oglašavali.
 
Kako se vidi na videu, u jednom trenutku u lokal Lazina krčma, ulazi pet ili šest muškaraca. Jedan od njih, čini se, u ruci ima i pištolj.
 
Vidi se i kako njih nekoliko udara i šutira mladića i nakon što je pao na zemlju, a jedan od njih je odgurnuo i devojku koja je pokušala da spreči napad. 
Iz Policijske uprave u Novom Sadu za 021.rs kažu da, u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, "intenzivno rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti" vezanim za ovaj događaj u kom je "lakše povređen dvadesetčetvorogodišnji Novosađanin".
 
Na pitanje 021.rs u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu odgovaraju da su događaj kvalifikovali kao "nasilničko ponašanje", te da se istraga vodi protiv više NN lica. Trenutno se vodi pretkrivični postupak. 
 
Naš portal ovaj snimak zbog nasilnog sadržaja neće objavljivati.
  • Igor

    29.06.2024 23:45
    Odakle pištolj posle Rubnikara?
  • Zozana

    29.06.2024 14:20
    Direktno
    Iz kakvog odreda? Ko su ti fini ljudi?
  • Pera

    29.06.2024 13:30
    Zašto?
    ...On tako opušteno sedeo i ušli neki likovi napali neduznog momčića...I jos kaze neko u kom prvi usao sa pistoljem..Verovatno je nevin dobio malo po nosu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika