FOTO: Novosadska policija traga za ovim čovekom, pozivaju građane da se jave ako ga prepoznaju

Novosadska policija traga za jednim čovekom zbog sumnje da je učinio krivično delo na području Novog Sada.
FOTO: Novosadska policija traga za ovim čovekom, pozivaju građane da se jave ako ga prepoznaju
Foto: MUP Srbije

Objavljena je i fotografija čoveka za kojim se traga.

Iz policije pozivaju građane, koji prepoznaju osumnjičenog ili imaju informacije o njegovom boravištu i kretanju, da se jave Policijskoj upravi u Novom Sadu.
To mogu učiniti pozivom na broj telefona: 064/ 892 4055.
 
 
Nije objavljeno za koje krivično delo je ovaj muškarac osumnjičen.
  • Sebri

    03.07.2024 14:19
    @Dobri
    Mnogi od ovih ciničnih komentatora su baš zato i postali cinični. Odrasli su u jednom režimu koji nije mogao biti održiv(zato je i pukao), ali u kom je makar običan građanin, koji se nije mešao u politiku, bio bezbedan. U tom istom sistemu je svaki milicioner znao svaku džukelu uličarsku, a prosečni ljudi su bili vaspitani da ako ne kršiš zakon, eventualno mogu da te legitimišu iz dosade. Daš ličnu kartu, ne praviš se pametan, i za 5 minuta nastaviš svojim putem. Onda je sistem pukao, promenili su se razni režimi, dosta poštenih pripadnika policije je isto nastradalo zbog političkih igara, i sad imamo situaciju da značke furaju istetovirani balavci od metar i po na steroidima, kojima se možda neko od ovih "bezobraznih" komentatora i obratio za pomoć, da bi shvatio da dotični imaju pametnijeg posla, kao što su kamata, reket, rad na vratima, šurovanje sa dilerima, šurovanje sa navijačima i sl. Sadašnji pripadnici MUPa mahom NE ZNAJU i/ili NEĆE da pomognu građanima, i ne znaju ni šta znači biti U SLUŽBI GRAĐANA, jer im policijska plata nije čak ni četvrti prihod po prioritetu. Nekima plata stoji na računu, ni ne diraju je. KOME će oni da pomognu?
  • Zemlja čudesa

    03.07.2024 10:43
    Sigurno je ozbiljan krimos, čim je u japankama. Svi vidimo šta su sposobni da urade oni Huti u sandalama.
  • Visoka

    02.07.2024 16:38
    Tehnologija
    Za prepoznavanje lica se koristi samo kod najopasnije kriminalne radnje, a to su protesti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika