Dvojac iz firme kod Novog Sada uhapšen zbog prevare: Prepisali sebi tuđe kamione, pa ih prodali

Novosadska policija uhapsila je K. V. (42) i K. J. (37) zbog prevare u obavljanju privredne delatnosti.
Dvojac iz firme kod Novog Sada uhapšen zbog prevare: Prepisali sebi tuđe kamione, pa ih prodali
Foto: 021.rs
Sumnja se da su oni, kao odgovorna lica jednog privrednog društva iz okoline Novog Sada, neprikazivanjem kompletne dokumentacije, prepisali dva kamiona jedne lizing kompanije iz Srbije u svoje vlasništvo.
Te kamione su kasnije prodali i tako sebi pribavili protivpravnu imovinsku korist, ali se u saopštenju MUP-a ne navodi koliku, niti koja je firma u pitanju. 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. 
  • NN

    04.07.2024 11:43
    Pusten
    Pusten , sta je 2 kamiona za drzavu
  • Posmatrač iz Nemačke

    04.07.2024 08:01
    Može Vučić, mogu i drugi
    Pa šta onda? I Vučić je bez ovlašćenja naroda, na sebe prepisao u vlasništvo CELU SRBIJU a ujedno sebe stavio van svih mogućih zakona- uiključujući i ustav. On istražuje, optužuje, sudi, gazi prava naroda, otima i uzima, ponekad onima da bi ga glasali deli državne pare, prodaje ili poklanja resurse strancima jer je on, eto, već prisvojio celu Srbiju. Svu zemlju, polja, livade, šume i planine, reke i jezera, sve pirodne nadzemne i podzemne resurse, banje pa i nebo jer ON odlučuje kada je vazduh zagađen a kada nije itd. Pa zašto onda to ne bi činili ti koji su prisvajali vozila? Kada može Vučić da od naroda otme celu Srbiju , zašto to ne bi mogli i njegovi podanici da maznu nekoliko kamiona? Jasno, zar ne!
  • Cics

    03.07.2024 21:23
    Vucic sigurno kriv

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika