Novosadska policija zadržala jednog vozača jer je bio uporan u pravljenju prekršaja

Novosadska policija je u ponedeljak, 1. jula iz saobraćaja na teritoriji Južnobačkog okruga isključila 15 vozača i četiri vozila, a zadržala jednog vozača.
Novosadska policija zadržala jednog vozača jer je bio uporan u pravljenju prekršaja
Foto: 021.rs
On je zadržan zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja i biće, uz prekršajnu prijavu, priveden nadležnom prekršajnom sudiji.
Policijska uprava u Novom Sadu je, 1. jula, na području Južnobačkog okruga, kaznila vozače za 384 prekršaja.
U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda - sve su bile na području Novog Sada, u kojima je šest osoba lakše povređeno.
  • Novosadjanka

    02.07.2024 15:40
    Fazoni
    To su im fazoni za punjenje budzeta. Jedna patrola na Futoskom putu kod Decje bolnice, covek naduva 0.25, noc, ispisu mu kaznu i ne informisu ga da se iskljuci i uzme taxi. Sledeca patrola kod Jodne banje, u dogovoru (izmedju ove 2 deonice nije ni bilo parkinga) zaustavlja i vodi "teskog kriminalca" u zatvor celu noc i sutra kod Prekrsajnog sudije. Kazna 120.000 i 8 meseci zabrane. Cisto da znate kako funkcionise paukova mreza, dok pravi kriminalci setaju gradom. Nisam niposto za dozvolu alkohola ali ni za manipulisanje gradjana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika