VIDEO: Lomio po tuđem stanu u Temerinskoj ulici, intervenisali policija, Hitna pomoć i vatrogasci

Policija, vatrogasci i Hitna pomoć su oko jedan čas posle ponoći intervenisali zbog muškarca koji je lomio stvari po stanu u Temerinskoj ulici i na kraju skočio kroz prozor.
VIDEO: Lomio po tuđem stanu u Temerinskoj ulici, intervenisali policija, Hitna pomoć i vatrogasci
Foto: 192.rs
On je skočio direktno na vazdušni jastuk koji su vatrogasci postavili ispred zgrade u Temerinskoj ulici, skoro pa preko puta Temerinske pijace.
Kako je za 021.rs rekao portparol Hine pomoći, dr Zoran Krulj, muškarac nepoznatog godišta zbrinut je po prvom prioritetu od strane lekarske ekipe. On je nakon inicijalnog zbrinjavanja na licu mesta u svesnom stanju prevezen na odeljenje hirurgije Kliničkog centra Vojvodine.
Prema navodima svedoka, pre nego što je skočio, muškarac je sa prozora pretio da će to da uradi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Takođe, ovaj muškarac je lomio stvari po stanu i drao se uglavnom nerazumno.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Prema nezvaničnim podacima, stanari zgrade rekli su da ovaj muškarac nije njihov komšija nego da je ušao u zgradu i išao od stana do stana dok nije ušao u jedan gde je živela starija žena i tu je počeo da lomi stvari, a na kraju i skočio kroz prozor.
Ukoliko vam je potrebna pomoć, potražite je.
 
Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistava je 011/ 7777 000.
 
Pomoć i razgovor sa stručnjacima možete pronaći i kod organizacija kakvo je Centar "Srce" iz Novog Sada, koje pruža pomoć svakog dana od 14 do 23 časa. Možete ih kontaktirati na brojeve telefona: 021/ 6623 393 i 0800 300 303.
  • Eustahije Brzi

    04.07.2024 18:53
    Ili je pukao zbog srpskih poslova i nedaća ili je osvojio svojih 5 minuta slave.
  • Čuj ovog tek

    04.07.2024 10:33
    Miki - vi tupani stvarno mislite da je od trave tako lud? Pre će biti lekovi i alkohol, neke hemije ili teške droge. Od trave bi zaspao, u najgorem slučaju potamanio sve iz frižidera. Zna se ko je narkoman, ovi fenseri na belom što gaze ljude, što imaju zakačene brojanice i krstiće na retrovizoru. Ti ubijaju i druge i sebe. O alkoholičarima i kockarima ne vredi ni pričati, malo malo neko kućno nasilje. Pusti te priče o narkomanima na travi leba ti ako nemaš pojma, 21. je vek. Drogu uglavnom tale male fol patriote trenerkaši, gaseri, kako sebe već zove ta debilna krimi skupina po kvartu. Njih pitaj zašto prodaju drogu sa Kosova i truju decu. I policiju takođe koja žmuri jer su nečija deca. Ali te retardirane priče, ćale pijanac i pušač, keva na tabletama u depri pola života, deca zanemarena, ali trava je izvor problema hahaha. Molim vas kažite da ima bar još nekog ovde ko nije debil i ko ne razmišlja kao da ima PTSP.
  • Zovite pravim imenom

    04.07.2024 07:44
    Jovanjica maneken.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika