Dečak oboren sa bicikla na Novom naselju, prevezen na hirurgiju

Petnaestogodišnji biciklista oboren je danas, nešto pre 10 časova, na Novom naselju.
Dečak oboren sa bicikla na Novom naselju, prevezen na hirurgiju
Foto: 021.rs
Kako za 021.rs kaže portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, povređeni dečak je zbrinut na licu mesta, a potom prevezen na hirurgiju.
Do saobraćajne nezgode došlo je u 9.50h kada je vozač automobila naleteo na biciklistu na uglu Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića.
Dečak je zadobio politraumatske povrede.
 
Očevici javljaju da je automobil pobegao sa lica mesta. 

Teme

udes
  • Novosadjanka

    04.07.2024 16:20
    Uzas
    Na raskrsnici kod crkve je takodje haoticno, nas kao pesake na zelenom vec par puta umalo nisu udarili. Kakva su to nervozna skretanja?!
  • Sloba

    04.07.2024 15:31
    Pogled
    Upravo nešto slično mi se desilo danas vozeći biciklističkom stazom u Bul.J.Dučića izleteo mi Seat Ibiza od Lidla i krajnjim manevrom izbegnem ga i zamalo udarim u zadnji kraj.I..šta reći.Gledam uvek ali eto a on ni izvini i produžio ka Veterniku uz jače lupanje srca.
  • Niki

    04.07.2024 14:34
    Vozač, pešak, biciklista
    Poštovani,
    svi smo u saobraćaju, krećemo se i moramo poštovati drugog, makar on bio u terencu, limunzini, pešice prelazio ulicu gledajući dole bez obaziranja na saobraćaj i slušajući muziku iz bežičnih slušalica, ili prosvira sa biciklom iako ima prednost, on nepažnjom svojom i vozač automobila, biva povređen i umesto na ručak kod roditelja ili kod porodice on završava na hirurgiji, ako ima sreću.
    Dakle, svi pazimo, jer kao vozač, vidim kako pešaci, biciklisti i vozači trotineta ne obaziru se na bele pruge zebre, nego kao da su putnici u tenku, idu poluslepi preko saobraćaja gde ih čeka spreman i oprezan vozač da ih poštedi ili nervozna osoba za gasom koja uleće u krivinu. Svi smo krivi. Pazite, jer suza kada je kasno nema boju, ona je tuga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika