Nenadu Pagonisu ukinut kućni pritvor, ne sme da priđe bivšoj supruzi na manje od 200 metara

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je optužni predlog protiv bivšeg kik-boksera Nenada Pagonisa (37), osumnjičenog za nasilje u porodici, a nakon toga mu je ukinut kućni pritvor.
Nenadu Pagonisu ukinut kućni pritvor, ne sme da priđe bivšoj supruzi na manje od 200 metara
Foto: 021.rs
Krivično vanpretresno veće mu je odredilo zabranu prilaženja, sastajanja i komunikacije sa oštećenom na udaljenosti od 200 metara.
Okrivljeni je, kako je za "Dnevnik" navela portparolka novosadskog Osnovnog suda Svjetlana Radovanović, obavezan da se svakog prvog radnog dana u mesecu javlja Policijskoj upravi u Novom Sadu, a ta mera može trajati do 5. oktobra.
Podsetimo, Pagonis je osumnjičen da je bio nasilan prema bivšoj supruzi, a incident se dogodio 5. juna ispred zgrade u kojoj ona živi.  
 
Na saslušanju kod tužioca bivši kik-bokser je negirao da je počinio krivično delo koje mu se stavlja na teret.
  • Goran

    08.07.2024 11:58
    Ne bih da ulazim u krivicu optuženog,ali zanima me čemu služi mera javljanja policiji svakog prvog radnog dana u mesecu???
  • Sloba

    07.07.2024 15:06
    Pravda i pravo
    A ja na klisu na mesec dana samo zbog verbalnog delikta,bruka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika