Zakazan glavni pretres i produžen pritvor Temerincu osumnjičenom da je sekirom ubio oca

Pripremno ročište G. N. (37) iz Temerina, koji se sumnjiči da je u porodičnoj kući u Temerinu sekirom ubio svog oca M. N. (76), održan je u novosadskom Višem sudu.
Zakazan glavni pretres i produžen pritvor Temerincu osumnjičenom da je sekirom ubio oca
Foto: 021.rs
Kako piše Dnevnik, na pripremnom ročištu je zakazan glavni pretres za 24. septembar.
Temerinac se tereti da je počinio teško ubistvo, a na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu iskoristio je svoje zakonsko pravo i nije iznosio odbranu -  branio se ćutanjem. Nakon toga mu je sudija odredila pritvor koji mu je ponovo produžen i može da traje do 28. avgusta.
Ubistvo se dogodilo u noći između 25. i 26. decembra 2023. u porodičnoj kući u Temerinu, a pretpostavlja se da je zločinu prethodila svađa.
  • Marko

    12.07.2024 10:40
    Au ljudi moji setio sr leta 2015 iso vozom iz ns za vrbas,I peske idem do centra vrbasa,kad vidim krvi do kolena,ljudi,hitna.Covek ceko na biro I seo na klupu a psihicki bolesnik sledja ga krvnicki ubadao I ubio ga.Pre toga je ubo zenu I devojku u kuli I slobodan bio.pa sta radi tuzilastvi?da nije taj covek bio,mozda bi mene ubio jer obicno sednem na klupu I popijem vodu kaf idem peske sa zeleznicke
  • Popins

    10.07.2024 14:10
    Mero
    Ti Popinse, napisao roman. Spominješ i devedesete. Lično poznajem i oca i sina. Izuzetni radnici, mirni ljudi. Sin, alkos. Ne verujem da je sin ubica iako prizna. Sin je osumnjičen da je ubio oca a ne ubica, dok se ne dokaže suprotno.
  • Mary Poppins

    10.07.2024 13:44
    "Sekirom ubio oca"
    sekirom ubio oca-Sama vest je stravična, ubio je svog oca!! Sekirom!! Čovek koji živi pored nas,ubio je u našoj blizini svog biološkog oca!! I niko se ne uzbudjuje,to je samo jedna vest,par reči i ništa više!?
    Državi to ništa ne znači,nema vremena da ispita zašto se to desilo,kakvo smo mi to društvo u kojem neko izmasakrira svog oca?
    Svi zločini devedesetih,genocidi,masovni zločini,silovanja,paljevine,pljacke,granatiranje Sarajeva 2 godine na koje niko u srbiji nije reagovao i rekao stop,tamo zive ljudi,nemojte to raditi,sve se to sada nama vraća,sva ta zverstva koja su srpski gradjani činili teritoriji bivše YU sada ne mogu tamo činiti,pa čine nama svojim sugradjanima,koji nisu nikakvuempatiju i ljudskost pokazali prema zlocinima svojih sugradjana prema slovencima,Hrvatima,Albancima,Bosancima,sada te ubice žive i ubijaju medju nama,jer nismo kao drustvo reagovali ljudski i prirodno,nego smo ćutali na zločine i nismo nista ucinili da ih sprečimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika