Maloletnik 24 puta provalio u prodavnice, frizerske salone, apoteke i druge lokale u Novom Sadu

Novosadska policija rasvetlila je 24 teške krađe i pokušaja ovih krivičnih dela počinjenih u prethodnom periodu, za koja je osumnjičen šesnaestogodišnjak iz Novog Sada.
Maloletnik 24 puta provalio u prodavnice, frizerske salone, apoteke i druge lokale u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Sumnja se da je on provaljivao u objekte različite namene - prodavnice, apoteke, frizerske i kozmetičke salone, pretežno na području Starog grada, ali i Klise i Novog naselja i krao iz njih novac, mobilne telefone i razne druge predmete.
Sumnja se da je desetak ovih krivičnih dela učinio zajedno sa jedanaestogodišnjim dečakom, a jedno sa, takođe, šesnaestogodišnjim Novosađaninom.
Protiv dvojice maloletnika biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.   
  • Stručnjak za sve

    10.07.2024 20:21
    Zatvor u ovakvim slučajevima ne daje rezultat. Jedino što može da opameti ovakve budale je težak fizički rad.
  • B

    10.07.2024 15:45
    Druga strana medalje
    Naiđeš na tako nekog u svom lokalu ili kući, iskriviš ga od batina i ekspresno pazariš robiju. A oni svi, od ranije poznati policiji i na slobodi...
  • Bobi

    10.07.2024 15:32
    Prati
    To on prati Noleta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika