Pas na smrt izujedao muškarca u stanu na Detelinari

Telo muškarca starog 56 godina, kog je ubio pas, pronađeno je jutros u stanu na Detelinari, saznaje 021.rs.
Pas na smrt izujedao muškarca u stanu na Detelinari
Foto: 021.rs
Ovaj muškarac je preminuo od povreda koje mu je naneo pas rase pitbul terijer, koji pripada njegovom sinu.
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže za 021.rs da je njihova ekipa na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt muškarca.
 
"Naša ekipa je intervenisala u Solunskoj 7 po prijavi da je pas pitbul terijer napao muškarca i naneo mu povrede koje su bile smrtonosne. Lekarska ekipa intervenisala je po prvom prioritetu, međutim mogli su samo da konstatuju smrt na licu mesta muškarca starog 56 godina", navodi Krulj.
Kako 021.rs nezvanično saznaje, telo je pronađeno nakon što su vatrogasci po pozivu policije razvalili vrata i ušli u stan.
 
Prethodno je policiju i Hitnu pomoć u pomoć zvao sin preminulog jer nije mogao da uđe u stan.
 
Psa je preuzela Zoohigijena, ali još nije uspavan, dok je policija obavila uviđaj u stanu.
 
Druge okolnosti napada za sada nisu poznate.
  • Dejan

    17.07.2024 11:55
    Moja rodjaka i njen muž umetnici ,vajari otišli u los andjeled da rade i seli jednog popodneva na klupu da popiju sok i odmore.Crnac je vodio Pit bila bez korpe,ona je nezgodan pokret ruke napravila i pitbull se otrgao i izgrizao joj ruku do kosti.Imala je puno operacija,a pas je pustio ruku tek kad mu dali infekciju .ukočeno bilo.Pošto nisu državljani sade a nisu dobili odštetu,pa su se vratili u ns
  • Marko

    16.07.2024 18:11
    Za Slobodana
    @Slobodan - a čemu služi policija? Da prima pozive? Oni nikad nisu nadležni nizašta. Osim da maltretiraju sirotinju. Jednom prilikom je nekome pobegao pitbul i trčao mojom ulicom 15-ak minuta. Zvao policiju, kažu nisu nadležni. Zvao Zoohigijenu, prijavio, kažu javiće se... Nisu se nikad javili. Da je pitbul nekoga unakazio, a ima dece u ulici, šta onda? Čemu služe policija i te ostale službe??? Zašta ja plaćam porez??? Neka nam lepo kažu da država ne postoji, pa da sami rešavamo probleme, a ne da policija služi samo da hapsi poštene građane kad im pukne film i sami se izbore sa kriminalcima.
  • Nemanja

    16.07.2024 16:57
    @Snobizam

    Svi vi kojima "pas nije za stan" ajde polako nazad u svoja sela. Ne vidim zašto osećate potrebu da mučite i sebe i normalne ljude oko sebe kad je očigledno da za život u urbanoj sredini niste.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika