Mladić pronađen bez svesti kod Petrovaradinske tvrđave, preminuo u Kliničkom centru Vojvodine

Mladić star 18 godina, koji je pronađen bez svesti u Petrovaradinu, preminuo je u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine.
Mladić pronađen bez svesti kod Petrovaradinske tvrđave, preminuo u Kliničkom centru Vojvodine
Foto: 021.rs
Njemu je pozlilo dok se navodno vraćao sa Exita, a prolaznici su ga pronašli oko 9.30 časova u podgrađu Tvrđave, nedaleko od Varadinskog mosta, i pozvali Hitnu pomoć.
Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj za 021.rs je potvrdio da je njihova ekipa intervenisala u Gradiću u Petrovaradinu, u Beogradskoj 1.
 
"Naša ekipa je na licu mesta zbrinula nepoznatog muškarca nepoznatog godišta po prvom prioritetu. Sprovedene su mere kardiopulmonalne reanimacije, i u hemodinamski nestabilnom stanju predat je u Urgentnom centru na odeljenje reanimacije", navodi Krulj.
Kako 021.rs saznaje, mladić je ubrzo po prijemu u Urgentni centar, uprkos naporu lekara, preminuo.
 
U policiji su za 021.rs nezvanično potvrdili da se radi o Novosađaninu starom 18 godina i da je telo poslato na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.
 
Prema nepotvrđenim informacijama, na telu nije bilo tragova nasilne smrti.
  • Zorica

    16.07.2024 11:58
    Tuga
    Saučešće porodici
  • Nebitno

    16.07.2024 07:34
    Saučešće porodici!Ne znate šta se dogodilo,ali je bitno da komentarišete .Pri tom -kakve veze ima bilo koja manifestacija sa nečijim ponašanjem?Na ovim vrućinama je moglo da mu pozli i iz nekih sasvim drugih razloga.Oni koji treba da znaju,znaće nakon obdukcije,svakako šteta zbog još jednog mladog života.
  • Nova Detelinara

    15.07.2024 19:22
    Tugo...
    Iskreno saučešće porodici... za njegovih 18 godina, za taj prelepi osmeh...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika