Maloletna devojka u komi zbog ekstazija

Maloletna devojka iz Beograda je pre dva dana završila u komi, u bolnici u Novom Sadu, zbog velike količine ekstazija, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.
Maloletna devojka u komi zbog ekstazija
Foto: 021.rs (ilustracija)

On je rekao da je sedamnaestogodišnja devojka u teškom stanju.

Naveo je da MUP svakodnevno dobija izveštaje o tome koliko je policija zaplenila narkotika i da sve vreme upozoravaju da mora da se obrati maksimalna pažnja.
 
Dačić je rekao da MUP i dalje upozorava na veliki rizik posebno za mladu generaciju.
"Ja sam posetio Exit, ima i drugih masovnih događaja ovog leta. Uloga policije je takva da moramo da obezbedimo, ne samo javni red i mir, već smo obezbedili i čamce za rečnu policiju u Novom Sadu, pošto je Novi Sad jedan od gradova gde je to zaista neophodno", rekao je Dačić.
 
On je dodao da su već prve noći spasli nekoliko ljudi koji su skočili u vodu.
 
Podsetimo, mladić star 18 godina iz Novog Sada pronađen je jutros u Gradiću, u teškom stanju i preminuo je ubrzo po prijemu u Urgentni centar, uprkos naporu lekara.
  • Realno

    16.07.2024 11:51
    Mislim
    Maloletnicima treba biti zabranjen ulaz na Exit. Ja sam prvi put ipla s 19 a Novosađanka sam. I moje drugarice ako su išle ranije, išle su s roditeljimaa i starijim bratom
  • Zovite pravim imenom

    16.07.2024 06:46
    Ovaj ce umesto Miljacke pevati Jovanjice.
  • :(

    16.07.2024 05:27
    Cuvajte svoje zivote deco.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika