Autobus udario pešaka na uglu Temerinske i Kisačke, prevezen na reanimaciju

Jedan muškarac teško je povređen danas oko 16 časova kada ga je na uglu Temerinske i Kisačke udario autobus.
Autobus udario pešaka na uglu Temerinske i Kisačke, prevezen na reanimaciju
Foto: 021.rs
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je pacijent neutvrđenog godišta sa politraumatskim povredama po prvom prioritetu prevezen na reanimaciju Urgentnog centra.

Policija se za sada nije oglašavala o ovom udesu.

U još tri saobraćajne nezgode danas povređeno je četvoro.

U 8.05 je u Kaću na uglu ulica Narodne vojske i Kralja Petra automobilom oboren biciklista od 75 godina. Zbrinut je na licu mesta i zatim prevezen u Urgentni centar na hirurgiju.
 
Potom je u 10.15 na Bulevaru cara Lazara 97 oboren pešak od 76 godina, koji je takođe prevezen na hirurgiju.
 
U 16.51 je u  Šenoinoj ulici u Petrovaradinu 12 došlo do sudara dva automobila. 
 
Povređeni su dvadesetčetvorogodišnji mladić i četrdesetšestogodišnja žena. Oni su u svesnom stanju prevezeni u KCV, dok je osamnaestogodišnjak pregledan na licu mesta i dobio uput za hirurgiju.
  • Hm

    17.07.2024 07:59
    Hm
    Staviti crnu tačku za tu raskrsnicu, ili ležeceg policajca! Da li znate koliko je ljudi baš tu poginulo? Postavite tablu sa imenima pokojnika, tad bi i pešaci vodili računa gde prelaze.
  • Дуле

    16.07.2024 22:38
    Једна папуча испред буске станице у Кисачкој, друга код печењаре 20 метара даље где се и бус зауставио.Повређени је био или гуран или вучен.Наравно да полиција сада смишља сценарио за ОГЛАШАВАЊЕ.
  • Realista

    16.07.2024 21:17
    pešaci
    Više puta sam, oko podne na ovoj temperaturi, viđao vremešne pešake (70+) kako prelaze pešački na crveno svetlo za pešake, uopšte ih nije briga za saobraćaj - njima se očigledno žuri!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika