Danas saslušanje vlasnika pitbula koji je usmrtio muškarca na Detelinari

G. B. (24) iz Novog Sada, koji je u ponedeljak uhapšen zbog sumnje da je učinio teško delo protiv opšte sigurnosti, danas bi trebalo da bude saslušan u novosadskom Osnovnom javnom tužilaštvu.
Danas saslušanje vlasnika pitbula koji je usmrtio muškarca na Detelinari
Foto: 021.rs
Njemu je određeno zadržavanje jer je vlasnik pitbula koji je, u noći između nedelje i ponedeljka, u porodičnom stanu na Detelinari, usmrtio njegovog oca Z. B. (56).
 
Radnici "Zoohigijene" preuzeli su psa i odveli ga u prihvatilište, gde se i dalje nalazi. Šta će biti sa njim znaće se nakon odluke Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu i veterinarske inspekcije.
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede potvrdilo je za Dnevnik da je veterinarska inspekcija bila na licu mesta i utvrdila vlasništvo psa, dok vanredni inspekcijski nadzor nije bilo moguće izvršiti jer je bio u toku uviđaj Osnovnog javnog tužilaštva.
"Veterinarska inspekcija će pokrenuti postupak vanrednog inspekcijskog nadzora nakon prikupljanja potrebnih obaveštenja, a sve u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Novom Sadu", navode u ministarstvu i dodaju da veterinarskoj inspekciji pre događaja nisu upućivane predstavke stanara i komšija u vezi sa psom. 
  • Zdravko

    18.07.2024 21:45
    Pas je bio član njihove porodice. To je nesrećan slučaj a ne krivično delo. Zar je trebao držati psa vezanog u stanu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika