Tužilaštvo potvrdilo: Muškarac u Novom Sadu umro prirodnom smrću, a nakon toga ga izujedao pas

Obdukcijom je utvrđeno da je muškarac Z.B. (56) iz Novog Sada umro prirodnim putem, a da ga je tek nakon toga izujedao pas koji je u vlasništvu njegovog sina, potvrđeno je iz Osnovnog tužilaštva.
Tužilaštvo potvrdilo: Muškarac u Novom Sadu umro prirodnom smrću, a nakon toga ga izujedao pas
Foto: 021.rs
U porodičnom stanu na Detelinari 15. jula je pronađeno beživotno telo starijeg muškarca, kao i pas rase pitbul terijer.
Prvobitna sumnja bila je da je čovek bio napadnut od strane psa, koji ga je izujedao do smrti.
 
Vlasnik psa je sin preminulog G.B. (24), koji je uhapšen i saslušan od strane OJT, zbog sumnje da je učinio krivična dela kršenje porodičnih obaveza i ubijanje i zlostavljanje životinja.
Tužilaštvo je nakon toga od Osnovnog suda u Novom Sadu tražilo da se G.B. izrekne mera zabrane napuštanja boravišta sa obavezom javljanja mesnoj nadležnoj policijskoj ispostavi.
 
Dodaje se i da se pas rase američki stafordski terijer po nalogu Tužilaštva "nalazi na opservaciji" u JKP "Zoohigijena i veterina" Novi Sad, kao i da Veterinarska inspekcija preduzima odgovarajuće mere i radnje iz delokruga svoje nadležnosti.
  • Ko ih ne zna

    18.07.2024 18:58
    Kanda je ovde bilo friziranja izvesraja.
  • lalos

    18.07.2024 06:18
    mene vise brine kako policajci nisu skontali da nema toliko krvi po stanu kao kad je covek ziv i brani se. verovatno bi pri napadu psa ceo stan bio u krvi. kad covek umre i posle toga se stvore rane, ne krvari toliko jer nema pritiska, pritom, lokalizovano je krvarenje jer naravno nepomican.
  • NS

    18.07.2024 05:29
    Bitno je odmah ocrniti pse
    Čovek je imao kancer pluća,to je uzrok smrti,juče je tako izjavljeno,rezultat obdukcije!A pas verovatno nije znao šta se desava,možda ga vukao i tako izujedao.Ja sam pala sa stolice kad sam se popela na nju,da ostavim nešto u ormanu,pala sam.Izubijala,nisam mogla da ustanem,moj rot je dotrčao i njuškom me gurao da ustanem,da mi pomogne.Da,da mi pomogne!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika

Nastradala ćerka Čonte iz Pekinške patke

Ćerka Nebojše Čonkića Čonte, nekadašnjeg frontmena poznatog novosadskog pank benda "Pekinška patka" Angelina Čonkić (25) stradala je u saobraćajnoj nesreći u Torontu.