Maloletnik, tinejdžer i muškarac uhapšeni zbog ubistva starije žene u Bačkom Petrovom Selu

Novosadska policija uhapsila je Ž. К. (33), R. К. (18) i jednog četrnaestogodišnjaka zbog sumnje da su opljačkali i ubili ženu u Bačkom Petrovom Selu.
Maloletnik, tinejdžer i muškarac uhapšeni zbog ubistva starije žene u Bačkom Petrovom Selu
Foto: 021.rs
Sumnja se da su njih trojica provalili u kuću u Bačkom Petrovom Selu kako bi je opljačkali i tom prilikom usmrtili sedamdesetčetvorogodišnju vlasnicu kuće, čije je beživotno telo pronađeno juče ujutru.
Ž. K. i R. K. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Zrenjaninu, dok će maloletnik biti priveden nadležnom sudiji Višeg suda u Zrenjaninu, navodi se u saopštenju.
Prema nezvaničnim informacijama, žena je ubijena udarcem u glavu tokom pljačke kuće, nakon čega su vinovnici pobegli.
 
Nju je u kući pronašla rođaka koja je pozvala policiju.
  • Milosavljević Igor

    20.07.2024 13:25
    A Dačić je li će da se javi
    povodom ovog slučaja ili će da komentariše dalje samo ono što mu odobre da komentariše u medijima?

    Ubijena žena je plaćala doprinose socijalno poreze na kuću u kojoj je ubijena i ode glava u rođenoj kući za koju je država uzela desetine hiljada eura na poreze i lično kroz rad dok je pokojna i ubijena radila i davala državi ceo radni vek i kroz namete takse akcize i poreze na nekretnine.

    Zašta ljudi plaćaju porez u Vojvodini?Da bi imalo za platu policajaca i sudija koji ih oslobode za kovertu punu para ili za protiv uslugu političkog angažmana dva dana pred izbore tako što im kriminalci zreli za 50 godina robije dovuku 10 ili 20 novih glasača i ovi ih puste i dalje na slobodi ne donose pravosudna rešenja za zatvor.

    Kolumbija iz 80 ih godina prošlog veka je pojam pravne države i civilizacije za nas Srbe u 2024 oj godini .

    Dotakli smo dno . Nema dalje .


  • S21

    20.07.2024 13:23
    @nekousoku
    Droga nije bolest, već biznis.
  • 021

    20.07.2024 13:02
    Puna imena i slike, nadam se bar 20 godina svaki.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika