VIDEO: Sudar na Banstolu, tri osobe povređene, saobraćaj u prekidu

Tri osobe povređene su večeras u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 21.10h dogodila na Banstolu.
VIDEO: Sudar na Banstolu, tri osobe povređene, saobraćaj u prekidu
Foto: 021.rs
Do sudara dva vozila došlo je kod skretanja za Čortanovce.
 
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da su intervenisale dve urgentne lekarske ekipe, po prvom prioritetu.
Žena stara 36 godina zadobila je višestruke, politraumatske povrede i u nestabilnom stanju prevezena je u Urgentni centar, na reanimaciju, navodi dr Krulj.
Višestruke povrede zadobila su i dva muškarca, stari 32 i 37 godina, koji su zbrinuti na licu mesta i, u svesnom stanju, prevezeni u Urgentni centar, na odeljenje reanimacije.
 
Oni su u stabilnom stanju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 
Zbog ovog udesa put od Banstola do Sremskih Karlovaca je zatvoren.

Teme

udes
  • Igi Banstol

    30.07.2024 07:13
    Puna linija
    Sudar se desio dosta pre raskrsnice za Čortanovce na onoj dužoj levoj krivini posle "Oaze Banstol",tu sam vidjao preticanja više puta preko te pune linije.
  • Maki

    28.07.2024 09:01
    Nista cudno sto se to desilo.Neverovatno sta ljudi rade i kako se pretice na tim krivinama od Karlovaca do Banstola.Svaki dan tu prolazim.Apel za Karlovacku policiju da se opet sakrivaju i jure vozace kad preticu na punoj liniji.Pre su to cesto radili
  • Mary Poppins

    28.07.2024 00:15
    50kmh je propisana brzina kretanja na pomenutoj raskrsnici,koja je pregledna, široka i jasno obeležena znacima upozorenja. Kako je moguće da se na tom mestu dešavaju saobraćajne nesreće??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika