Spasena devojka, spasioci je izvukli iz Dunava na Štrandu

Jedna devojka spasena je danas na Štrandu.
Spasena devojka, spasioci je izvukli iz Dunava na Štrandu
Foto: 021.rs (arhiva)
Spasioci su je izvukli iz Dunava oko 17 časova.
Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj za 021.rs kaže da je lekarska urgentna ekipa intervenisala po prvom prioritetu.
 
Nakon ukazane pomoći na licu mesta, devojka je u svesnom stanju prevezena na Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.
Kako je saopštilo "Gradsko zelenilo", oko 17h na plaži između Danubiusa i Mosta slobode, sa spasilačke kule spasilac je uočio da se u vodi nalazi ženska osoba koja je plutala licem ka vodi. 
 
Spasilac je izvukao devojku na plažu, gde joj je ukazana neophodna prva pomoć. 
 
Spasilačka služba "Štranda" apeluje na posetioce da obavezno poštuju pravila plaže i poslušaju savete i uputstva spasilačke službe.
  • Očevidac

    29.07.2024 08:15
    Videla sam
    Spasao je jedan kupač. Spasioci je nisu videli.
  • Ja

    29.07.2024 07:33
    Ispravka
    Nisu je spazili spasioci nego jedan kupač koji je sam izvukao devojku pošto je uzaludno dozivao spasioca. Bravo za tog kupača!
  • Lexv

    29.07.2024 07:32
    Posao
    Jao Buco, molim te.. 'naklon do poda'??? Oni su samo odradili svoj posao za koji su tokom celog leta placeni i obuceni. Svake godine izvuku jednog davljenika a ostatak dana se dosadjuju. Nemojmo od njih praviti heroje i ceniti vise nego doktore i hirurge koji svaki dan spasu neciji zivot. Ionako je tu vecina spasioca jedva punoletna i tu su da zarade malo preko letnjeg raspusta. Nisu to nikakvi 'heroji'.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika