Policija traga za osobom koja je napala porodicu islamske veroispovesti u Novom Sadu

Policijska uprava u Novom Sadu raspisala je potragu za osobom zbog nasilničkog ponašanja koje se dogodilo 27. jula na Klisi.
Policija traga za osobom koja je napala porodicu islamske veroispovesti u Novom Sadu
Foto: 021.rs
"Na lice mesta, odmah po prijavi događaja, izašla je saobraćajna i policija opšte nadležnosti koja je uzela izjave od oštećenih, kao i uviđajna ekipa koja je obavila uviđaj", saopštila je novosadska policija.
 
Dodaju da je o svim prikupljenim saznanjima policija obavestila osnovnog javnog tužioca koji je dao pravnu kvalifikaciju krivičnog dela.
Policija nije davala druge detalje incidenta.
Kako smo ranije javili, porodica romske nacionalnosti napadnuta je u subotu uveče u Temerinskoj ulici. Povodom ovog incidenta oglasilo se Muftijstvo novosadsko, navodeći da je član Islamske zajednice fizički i verbalno napadnut, dok je bio u društvu svoje supruge i dve ćerke.
 
Opširnije o ovom događaju čitajte OVDE.
  • Bora

    31.07.2024 08:02
    Bora
    Nacionalizam nije Patriotizam vec Mrznja koja mora da se kazni.
  • @Gradjanin

    30.07.2024 18:11
    mogu samo zaključiti
    na osnovu vašeg komentara :
    "Mozda je u pitanju huliganstvo. Ne morate odmah praviti tenzije. Naravno, ako nije bilo fizickog nasrtaja, bez razloga."

    da relativizujete siledžijstvo i sliedžije ili ne čitate tekst ili oba, ali najvažnije komentarišete kao i svi oni koji su vam dali pluseve.

    "...navodeći da je član Islamske zajednice fizički i verbalno napadnut, dok je bio u društvu svoje supruge i dve ćerke..."
  • Hm

    30.07.2024 18:08
    A cuvali su takve onda kad su ih vodili da vide gde je Filozofski fakultet, daga kao brane, a sad kao ne mogu da ih nadju
    Oteli se kontroli?
    Idneo Pera kljuc odd fijoke na more, sa spiskom takvih?
    Saberite se

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika