Muškarac u stanovima u Novom Sadu držao drogu: Pronađen kokain, ekstazi, pečurke, LSD...

Tridesetogodišnji S.M. iz Šida uhapšen je u Novom Sadu zbog posedovanja veće količine opojnih droga, poput kokaina, ekstazija, amfetamina i još nekih.
Muškarac u stanovima u Novom Sadu držao drogu: Pronađen kokain, ekstazi, pečurke, LSD...
Foto: 021.rs
Kako navodi novosadski MUP, muškarac je uhapšen zbog sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Pretresom dva stana u Novom Sadu, koje je osumnjičeni koristio, pronađeno je oko 2,8 kilograma marihuane, 156 grama kokaina, oko 280 grama ekstazija, 330 grama amfetamina, halucinogene pečurke, hašiš i LSD.
"Pronađene su i dve digitalne vage i znatna količina novca u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika", navode u policiji.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Bobinka

    03.08.2024 13:29
    Prodaja droge
    Kad cete krenutj da ih kaznjavate.uzalud ih hvataze pa pustate.od toga nema nista
  • Joki

    03.08.2024 12:52
    E ovo se zove "Svedski astal"...
  • Паја

    03.08.2024 12:35
    Коме није дао проценат?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika