Vozač kamiona poginuo u Begeču

Vozač kamiona poginuo je jutros na ulasku u Begeč, nakon što je izleteo sa puta.
Vozač kamiona poginuo u Begeču
Foto: 021.rs
Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da je na krivini iz smera Gložana, kamion izleteo sa puta u 05.38 časova.
 
Hitna pomoć je samo mogla da na licu mesta konstatuje smrt vozača, nepoznatog godišta.

Pored intervencije u Begeču, na Telepu je povređen biciklista, a na Detelinari devojčica na skuteru.

U sredu u 14.11 časova, na Bulevaru patrijarha Pavla kod broja 5 oboren je biciklista star 19 godina.
 
U svesnom stanju, prevezen je na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.
 
Hitna je intervenisala i tokom noći u 02.05 na uglu Kornelija Stankovića i Čika Stevine, gde se dogodio sudar skutera i automobila.
 
Tom prilikom zbrinuta je devojčica od 15 godina. Ona je u svesnom stanju prevezena na Odeljenje hirurgije Dečije bolnice.

Teme

udes
  • @@9

    22.08.2024 20:57
    Vidi se sinak
    Da ti struka baš nije jača strana.... Nađi neki posao od jutra do mraka, da ne moramo da čitamo tvoje glupe komentare ubuduće.
  • 9

    22.08.2024 17:53
    Gimme Shelter i @9
    Da ste botovi ili moroni ne morate to pisati na ovom portalu . Zokiju hvala na informaciji ali vest se ne objavljuje bez potpunih podataka jer onda postaje senzacionalistička , a da policija ne radi svoj posao niko me ne može ubediti u suprotno i da država apsolutno nije digitalizovana kako čale tvrdi . Samo nepismen i neobrazovan čovek može da izmišlja pridodaje i lupeta , a vidim i da se bavi komentarima . Za informaciju komentarišem iz struke i to barem 6 godina u nazad , a radim po podne .
  • Zoki

    22.08.2024 14:37
    Da ne lupate glavu
    Vozaču je pozlilo (srčani udar), uspeo je da spusti kamion u kanal da ne ubije nekog, izašao iz kamiona i tu preminuo. Saučešće porodici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika