FOTO: Požar u Sremskoj Kamenici, izgorela vikendica i košnice

Vikendica u naselju Glavica, u Sremskoj Kamenici, potpuno je izgorela u današnjem požar.
FOTO: Požar u Sremskoj Kamenici, izgorela vikendica i košnice
Foto: 021.rs
Požar je izbio oko 15 časova.

Nezvanično, povređenih nema, ali je nastala velika materijalna šteta. 

Vikendica je izgorela, a požar je zahvatio i košnice, kao i rastinje oko objekta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 193_ns (@193ns_rs)

 
Vatrogasci su uspeli da suzbiju požar.
  • Александра

    23.08.2024 14:35
    За Станишића и Јовиће
    Какве везе има ваш хвалоспев (да не кажем коментар) са темом, односно са овом вешћу??

    Некада се добијала јединица кад промашиш тему, данас СНС привилегије.
  • @stanisic

    23.08.2024 10:54
    Jovici
    Tačno. Doselili smo se pre 5 godina u kući moje bake. Obećavali nam i ništa. I mi smo pisali predsedniku Mz molbu. Kad je stigao odgovor da će se raditi do kraja meseca,samo sam se nasmejala. Nisam verovala. Prvo smo i mi mislili da su možda u pitanju neki izbori-ali nisu. Hvala svima koji su nam pomogli,imenovala bih jednu damu ali me je zamolila da to ne činim. Umesto toga rekla mi je da je gradonačelnik urgirao i da je on zaslužan. To mi je još čudnije…ali hvala im svakako. Divni ljudi! I da,ako budu izbori a oni budu na listi-njima dajem glas!!!! Bas me briga koja su stranka,oni su nam pomogli i resili problem. Niko ne zna kako je ići peske sa posla i iz skole peske po suncu/kisi/snegu… Mi smo zahvalni!
  • Stanisic

    22.08.2024 23:09
    Kad smo kod ovoga,moram nešto i pohvaliti. 30 godina živim na Cardaku i deceniju nam obećavaju autobus. Prošle godine sam se obratio Mesnoj zajednici i dobio informaciju da će biti. Naravno da nisam verovao. I tako prošli i izbori i mi digli ruke. Kad pre nekoliko dana stigle mašine i poziv predsednika Mz. CARDAK DOBIJA AUTOBUS!!! Ljudi,vi ne znate koliko nama ovo znaci. Najčudnije mi je sto nema izbora u najavi. Ne znam šta se dešava,ali hvala savetu Mesne zajednice Sremska Kamenica!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika