Uhapšen Novosađanin zbog 680 grama marihuane i ekstazija

Novosadska policija uhapsila je V.M (37), iz ovog grada, zbog sumnje na posed i prodaju droge.
Uhapšen Novosađanin zbog 680 grama marihuane i ekstazija
Foto: 021.rs
On se sumnjiči za  krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Pretresom stana osumnjičenog, pronađeno je oko 680 grama marihuane, ekstazi i dve digitalne vage.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.
  • Vladan

    25.08.2024 16:06
    @Bobinka

    Na drugom postu se brecaš protiv balavurdije na Mišeluku a ovde ti je neko drugi kriv što si istu takvu razmaženu balavurdiju i sama podigla.
  • Bobinka

    24.08.2024 17:43
    Prodaja droge
    Toza .ono sto ja prozivljavam nikom ne bi pozelila.verujte mi da sam pricala pricala i vaspitavala svoju decu ali vrag je bio jaci.na kraju nista nismo mogli uciniti.
  • Toza

    24.08.2024 15:10
    @Bobinka

    Nisu tebi porodicu uništili oni sa vagama nego će pre biti da ste sami sebe uništili nebrigom, lošom komunikacijom, nevaspitanjem, nemarnošću.
    Inače bi svaka porodica bila uništena.
    Nijedan diler nije nikog vezao za drvo i drogirao, nego je taj neko došao kod njega. Tom logikom treba zatvoriti i kazniti sve proizvođače alkohola jer ubijaju ljude. Osvestite se, pričajte sa svojom decom, edukujte ih i problema neće biti, to vam garantujem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika