Vozač automobila udario u voz kod Novog Sada, zakucao se u bok lokomotive

Između stanica Novi Sad Ranžirna i Futog, na mestu koje nije predviđeno za prelazak preko pruge, vozač putničkog vozila pokušao je da pređe prugu i udario u bok teretnog voza.
Vozač automobila udario u voz kod Novog Sada, zakucao se u bok lokomotive
Foto: 021.rs
U tom udesu nije bilo povređenih, navodi Srbija kargo.
Teretni "Cosco" voz je u svom sastavu imao 19 vagona i saobraćao je iz Preševa za Suboticu, navedeno je u saopštenju.
Na licu mesta su pripadnici MUP-a, kao i zajednička komisija preduzeća "Infrastruktura železnica Srbije" i "Srbija Kargo", koja će utvrditi uzrok nezgode.
 
Iz "Srbije Kargo" su ponovo apelovali da se poštuju propisi i pravila drumske signalizacije, kao i da se pruga prelazi isključivo na putnim prelazima, jer je to jedini način da se spreče nesreće.
  • marjan

    26.08.2024 12:53
    sad će i ovde da bude železnica kriva što i van pružnog prelaza nema rampe
  • Dežurno gunđalo

    26.08.2024 12:03
    "Iz "Srbije Kargo" su ponovo apelovali da se poštuju propisi i pravila drumske signalizacije, kao i da se pruga prelazi isključivo na putnim prelazima, jer je to jedini način da se spreče nesreće."
    Džabe je apelovati na bahate barabe. Oni će, i pored apela, preći gde, kad i kako žele. Umesto toga, vreme je da isti budu kažnjavani na licu mesta, i to fizičkim metodama.
  • lol

    26.08.2024 11:34
    Vozac automobila branio Kosovo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika