Maloletnik stradao u Bečeju tokom snimanja videa za društvene mreže

U Bečeju je, kako prenose lokalni mediji, dečak od 15 godina, tragično nastradao kada ga je drugi dečak pregazio automobilom dok su snimali video za društvene mreže.
Maloletnik stradao u Bečeju tokom snimanja videa za društvene mreže
Foto: 021.rs
Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 1 sat posle ponoći u Pionirskoj ulici, kada su dečaci zatekli automobil "golf 4" sa ključem u bravi.
Portal Mojbecej.rs prenosi da su dečaci ukrali automobil i pokušali da snime video za društvene mreže, ali je došlo do nezgode u kojoj je nastradao jedan od njih.
Policija je potvrdila da se dogodio ovaj događaj i da je drugi dečak prvo pobegao, ali je ubrzo pronađen.
 
Kako drugi dečak nema ni 14 godina, on je krivično neodgovoran i ne podleže krivičnoj odgovornosti, te su obavešteni tužilaštvo i Centar za socijalni rad, koji će preduzeti dalje mere u skladu sa zakonom.
  • Nik

    28.08.2024 20:08
    Mislim da su stvari otišle u nepovrat. Danas nekakav razuman stav po bilo kom pitanju nailazi na nerazumevanje mlađih generacija. Kao da govoriš nekim nerazumljivim jezikom. A i ti mladi govore nekim nerazumljivim jezikom za nas starije. Tako da nam ostaje samo da gledamo kuda sve to vodi.
  • B

    28.08.2024 12:22
    Podsetnik
    Svaka promena počinje od sebe, ili u ovom slučaju iz kuće.
    Roditelji, bavite se svojom decom, manire te glupe priče krive mreže, kriva država ...
  • Ivan

    28.08.2024 12:14
    .
    Kazniti roditelje 13godišnjaka, a treba uvesti policijski čas od 21-05h svim maloletnicima bar par godina. Onda možemo reći da se misli na "našu" decu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika